Hoe wij bedrijven helpen tijdens Coronacrisis met onze services:   lees meer

Respondenten.nl voor derde keer FD Gazelle!

20 Nov 2019

Respondenten.nl voor derde keer FD Gazelle!

 

Respondenten.nl is super trots dat wij dit jaar wederom FD Gazelle zijn. De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financiële Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om in aanmerking te komen moet je aan een aantal criteria voldoen. Zo dien je onder andere een minimale omzetgroei te hebben van 20% over een periode van drie jaar. Deze omzetgroei mag niet onderbroken zijn.

 

Team effort

Dat we nu voor de 3e keer gewonnen hebben is echt iets om super trots op te zijn. Er zijn veel bedrijven die snel groeien maar om die groei ook daadwerkelijk vast te houden is echt een uitdaging. Dat wij daar nu al jaren achter elkaar in slagen is iets om extra trots op te zijn. Dit kan alleen doordat wij werken met een super gemotiveerd team dat zin heeft om er elke keer weer de volle 100% voor te gaan. Eén van onze kernwaardes is dan ook daadkracht, iets waar onze opdrachtgevers nog steeds heel erg blij van worden!

 

Groei

Groei is voor ons geen doel op zich maar we vinden het mooi dat wij zelf, ons bedrijf en de mensen die bij ons werken zich continue blijven ontwikkelen en dat is zeker het geval bij een bedrijf dat zo hard groeit. We werken hard en geloven erg in innovatie en vernieuwing en willen voorop blijven lopen als het gaat om manieren waarop wij ons panel kunnen uitbreiden en kunnen communiceren met onze respondenten. De award maakt ons trots, op zowel ons bedrijf, ons team en op iedereen met wie wij samenwerken.”

 

Respondenten.nl

Respondenten.nl brengt consumenten en merken met elkaar in contact en organiseert marktonderzoeken door heel Nederland. In opdracht van marktonderzoekbureaus, reclamebureaus en fabrikanten van A-merken doet Respondenten.nl selecties van respondenten voor verschillende typen onderzoek. De onderneming heeft een panel van meer dan 50.000 respondenten. Daarnaast heeft Respondenten.nl in Amsterdam en Amersfoort onderzoekslocaties waar onderzoek gefaciliteerd wordt.

Andere blogs

We're hiring!!
26 Aug 2021

Bij Respondenten.nl hebben wij een aantal leuke vacatures openstaan. Chec...

lees verder
Respondenten.nl wordt onderdeel van Norstat Group
12 Jul 2021

Amsterdam, 12 juli – Het is belangrijk om te ontwikkelen als...

lees verder
Maatschappelijk verantwoord ondernemen een kans!
23 Jun 2021

Met veel plezier heeft Respondenten.nl meegewerkt aan dit...

lees verder
Happy Safe Researching!
22 Jun 2021

De eerste onderzoekers gaan hier huppelend door het pand! Het is fijn...

lees verder