Ons verhaal

Respondenten.nl is opgericht in 2003 door Yvette Huitema. Een paar jaar later was het al super druk en vroeg Yvette haar studiegenoot en vriendin Merel Macedo om haar te helpen. Eerst waren zij vooral bekend als Huitema Marketing Services maar sinds 2015 wordt het bedrijf door hen gerund en staat het bekend als Respondenten.nl.

Sinds juli 2021 is Respondenten.nl onderdeel van de internationale Norstat Group. Samen hebben we een passie voor het koppelen van merken aan de juiste gebruikers. Door het inzetten van sterk onderbouwde en goed gefundeerde onderzoeksmethodes halen wij betrouwbare data en informatie op voor elk type onderzoek en elke doelgroep. 

Ons team

Ons doel is om je volledig te ontzorgen. Dit doen we met een team hechte en enthousiaste professionals met een drive waar je U tegen zegt. Je kunt rekenen op een vast contactpersoon, snelle service, flexibiliteit en goed advies met dank aan onze jarenlange ervaring. Of wij daarmee het verschil maken? Onze klanten vinden van wel want die komen steeds opnieuw bij ons terug.