Ook voor het verzamelen van data voor een scriptie of afstudeeronderzoek ben je bij ons aan het juiste adres en kunnen we ook respondenten (sample) leveren voor een reeds door jou geprogrammeerde survey/vragenlijst. Dit zijn onze studententarieven: 

  Alleen Sample Met programmeren Advies op maat
Projectmanagement
100 Completes (=ingevulde vragenlijsten)
Uitgebreide criteria (stel je wilt alleen mensen met een huisdier of een baby)
Programmeren van de vragenlijst
Feedback vragenlijst (wij geven je advies over de vragenlijst die jij hebt gemaakt. Een vragenlijst opstellen is een vak apart!)
Vanaf prijs € 300,- € 600,- neem contact op

Alleen respondenten nodig?

Heb je al een survey of vragenlijst klaar en heb je alleen respondenten van ons nodig? Geen probleem!

De enige voorwaarde is dat jouw software de mogelijkheid heeft tot het inbouwen van een redirect-link aan het einde van de survey. Dit kan bijvoorbeeld erg makkelijk met Qualtrics of SurveyMonkey, maar Google Forms biedt deze mogelijkheid bijvoorbeeld niet.

Trouwens...wij kunnen je wel advies geven over je vragenlijst. Hoe beter je vragenlijst hoe meer je hebt aan de antwoorden!

Aanbieding voor studenten

Omdat het voor studenten vaak kostbare tijd scheelt om dit deel uit te besteden maar er ook een fors prijskaartje aan hangt, komen we met de volgende aanbieding:

Op vertoon van een geldige studentenkaart bieden we een korting op onze normale tarieven

De prijzen hierboven zijn slechts voorbeelden. Wil je meer respondenten? Dat is natuurlijk duurder. Maar ben je nog steeds geïnteresseerd? Neem dan contact op.